”Nouse salkoon lippu valkoinen,
piirrä pilviin risti sininen,
se on kallein aarre isänmaamme,
merkki Kuninkaamme, liitto ikuinen.
Nouse salkoon toivo sydänten,
nouse salkoon risti Jeesuksen.”

Kun Jippii-kuoro laulaen julistaa tätä lähes täydelle kirkolle ja nostaa siniristiliput liehumaan, silloin eivät kyyneleet ole kaukana. Jippii-kuoron Ristin maa -kiertue alkoi uudenvuodenpäivänä osana kristittyjen yhteisestä uudenvuodenjuhlaa Mikaelinkirkossa.

 

jippii4

 

jippii3_pieni

 

Illan ”Turku rukoilee” rukousjuhlassa orientoiduttiin 2.12.2017 järjestettävään Kristuspäivään, joka kokoaa rukoilijoita jokaisesta kunnasta ja kylästä, kirkkokunnasta ja herätysliikkeestä Turkuun rukoilemaan ja ylistämään. Moni on varmasti jo katsonut ja kuunnellut uudenvuodenpäivän Kohti Kristuspäivää -rukousjuhlan opetuksen live-striimauksen sosiaalisen median puolelta, mutta tässä vielä kerran Pasi Jaakkolan opetus mp3 -tiedostona, jonka voit ladata myös mobiililaitteeseen ja jakaa linkkinä vaikka sähköpostitse eteenpäin. Se on hyvin väkevä ja vaikuttava sanoma, joka sytyttää ja haastaa sitoutumaan rukoukseen Suomen puolesta.

Päällimmäisenä ajatuksena opetuksesta itselleni viimepäiviksi ovat jääneet pyörimään pari mielenkiintoista yksityiskohtaa: Tiesitkö esimerkiksi sen, että kun radiossa soitetaan päivittäin Turun Tuomiokirkon kelloja klo 12, tämä on peräisin sota-ajalta, jolloin kelloja alettiin soittamaan presidentin vaimon aloitteesta kutsuna rukoukseen Suomen puolesta? Tai että korealaiset rukoilijat ovat kiertäneet Suomen rajoja helikoptereilla rukoillen Suomen puolesta? Tai että eräs ikäihminen oli vuosikymmeniä rukoillut ikkunastaan näkyvän turkulaisen koulun puolesta tuntikausia päivittäin ja siinä koulussa on koko ajan ollut eniten uskovia opettajia ja oppilaita?

Nämä haastavat kysymykseen missä kohtaa rukous on itselläni prioriteettilistalla? Entä sinulla?

 

pasin_opetus_frames

 

Kuuntele Pasi Jaakkolan opetus kristittyjen yhteisessä uuden vuoden ”Kohti Kristuspäivää” rukousjuhlassa 1.1.2017.

 

 

Voit ladata tiedoston alla olevasta linkistä klikkaamalla linkin päällä hiiren oikeaa korvaa ja valitsemalla ”tallenna kohde nimellä”.

Lataa Pasi Jaakkolan kristittyjen yhteisessä rukousjuhlassa 1.1.2017 pitämä opetus.

 

"Unelmoikaa uudesta, kuunnelkaa Herraa armon levosta käsin ja rakastakaa toisianne"
Armoa ja iloa!
Kiitos, kun jaat...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter