Kun edellisenä syksynä sain etuoikeuden tutustua enemmän Mikaelin toimintaan lähemmin, kohtasin myös Jumalan rakkauden. Harvassa paikassa laitetaan Alfa-kurssin ryhmänvetäjiksi kimpassa ex-rikollista ja eläkkeellä olevaa rikospoliisia. Ja edelleen tullaan polliisin kanssa toimeen vetäessämme sekalaista seurakuntaa. Alkuvuodesta omassa elämässä oli kovia vääntöjä ja sain Jeesuksen avun lisäksi mielettömän ison avun papeilta ja vapaaehtoisilta. Kiitos siitä rakkaudesta ja tuesta, joilla olette auttaneet minua tuntemaan enemmän Vapahtajamme rakkautta.

Olen kiitollinen voimailloistamme, kasvuryhmistämme ja koulutuksistamme, joissa kaikissa on ollut tärkeimpänä varmistaa, että me kaikki voimme hyvin, eikä se, miten oppisimme mahdollisimman paljon uusia tapoja ja menetelmiä. Tärkeää joka tapaamisella on ollut myös se, miten oppisimme tuntemaan Jeesusta enemmän ja samalla myös rakastamaan itseämme ja läheisiämme Jeesuksen tavoin. Uskallamme tuoda myös haavamme ja menneisyytemme rohkeammin esille ja näin lisätä avoimuutta keskellämme. Olen ilokseni kuullut, että olemme vuoden sisällä kasvaneet todella paljon avoimemmaksi ja rakkaudellisemmaksi yhteisöksi vetäjien keskuudessa.

Kiitos Jeesus yhteisöstämme, joka etsii eheyttä Jeesus Sinun rakkaudellisessa huomassasi. Kiitos kirkkoherrastamme ja paimenistamme, jotka antavat seurakuntalaisille paljon vapauksia, rakkautta, mutta myös uskaltavat sanoa asioista. Kiitos Jeesus myös siitä, että he kuuntelevat myös meidän ehdotuksia ja näkökulmia sekä ottavat niitä myös käyttöön. Kiitos Jeesus!

18.12.2016 Matti Hernesaho: "Herran syntymä on lähellä"
Anteeksiannon vaikeus
Kiitos, kun jaat...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter