Su 14.1. klo 17 Mikaelmessu Mikaelinkirkossa (Puistok. 16). Pasi Jaakkola, Jaakko Paakkanen, Mikaelmessu house band, pyhäkoulut, iltapalaa.

MIKÄ ON MIKAELMESSU?
”Se alkaa papin vitsillä ja päättyy yhteiseen iltapalaan.”

Voiko Jumalanpalveluksen tehdä toisin? Halusimme tehdä uudenlaista ja 2000-luvulle sopivaa messua. Messu päätettiin toteuttaa yhteisöllisenä ja tehdä yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Tyyliä nuorennettiin, rakennetta yksinkertaistettiin, kulttuuria kevennettiin, sanomaa syvennettiin ja lopulta musiikista tuli vastamaan artistina uran luonut Jippu. Lopputuloksen voi kokea Mikaelinkirkossa joka toinen sunnuntai klo 17:

INNOSTAVA ALOITUS: Messun aloituksessa on paljon vauhdikasta gospel- ja ylistysmusiikkia Jipun ja eri bändikokoonpanojen johdolla. Alkuun kuuluu myös messun teemasta kertominen ja jonkun henkilön haastattelu.

VARUSTAVA OPETUS: Raamattuopetusta on pyritty muokkaamaan nykyihmisen kohtaavaksi. Opetuksen päätteeksi seurakuntaa saa kommentoida ja kysellä. Opetuksen aikana on yli kaksivuotiaille lapsille ”Pyhis” -pyhäkoulu.

KOHTAAVA RUKOUS: Jokaisessa messussa voit jättää oman rukousaiheesi rukouskoriin rukoiltavaksi. Joka kerta on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen rukoukseen rukouspalvelijoiden kanssa ehtoollisen aikana alttarilla tai messun päätyttyä kahvitapaamisissa.

HOITAVA EHTOOLLINEN: Vietämme jokaisessa messussa ehtoollista, jossa voit jättää taakkasi Jeesukselle.

YHTEINEN ILTAPALA: Messun lopuksi on tärkein osio eli yhteinen iltapala kirkossa. Kupin ääressä on mahdollisuus kohtaamisiin tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Pappi on koko ajan tavattavissa.

 

 

Lisää kuvia Mikaelmessuista löydät Mikaelmessun kuvagalleriasta.

Mukaan tekemään
Mikaelmessu on seurakuntalaisten yhdessä toteuttama. Tule kirkkoon jo klo 16, niin saat helpon mutta tärkeän messutehtävän. Tarvitsemme juuri sinua ja sinun ideoitasi! Lisätietoja: pasi.jaakkola@evl.fi tai 040 341 7412.
Mikaelmessu on myös yhteisö
Se tarkoittaa sitä, että meitä kiinnostaa oikeasti se, että jokainen löytää paikkansa, tutustuu ihmisiin ja löytää ystäviä. Haluamme tarjota sinulle seurakunnassa perheen. Messujen välissä on mahdollisuus tavata moninaisissa pienemmissä ryhmissä ja tutustumisilloissa, joihin olet kaikkiin lämpimästi tervetullut. Toivomme, että voisit löytää itsellesi oman porukan perheidemme joukosta.