Seuraava Alfa-kurssi alkaa helmikuussa 2019. Mutta kokeile tällä välillä perheitämme? Tiedustelut: pasi.jaakkola@evl.fi

 

ETEENPÄIN USKOSSA

Säännöllinen Raamatun lukeminen ja oma aika Jumalan kanssa on uskon polttoaine ja kaiken hengellisen kasvun perusta ja edellytys.

Henkilökohtaisen hartauselämän lisäksi ja hengellisen kasvusi tueksi Mikaelmessuyhteisö tarjoaa mahdollisuuden hengelliseen kasvuun yhdessä muiden kanssa: Alfa-kurssit, kasvuryhmät ja Raamattukoulu muodostavat yhdessä polun, jota pitkin kulkien tutustut muihin, joiden kanssa voit pohtia matkan varrella eteesi tulevia asioita ja saada kysymyksiin vastauksia. Kasvat Jeesuksen opetuslapsena ja opit tuntemaan Raamattua.

Voimmeko olla avuksi sopivan ryhmän löytämisessä? Ota yhteyttä: piia@mikaelmessu.fi

 

luettelotahti Alfa-kurssi

For_beginnersSuositulla Alfa-kurssilla tutustutaan kristinuskon perusteisiin ystävällisessä, avoimessa ja rennossa ilmapiirissä. Kurssi kostuu kymmenestä tapaamisesta ja viikonloppuleiristä. Alfa-illat sisältävät iltapalan, musiikkia, lyhyen alustuksen sekä keskusteluhetken, jossa voit jakaa omia ajatuksiasi muiden kanssa.

Suosittelemme kurssia epäilijöille, etsijöille, juuri uskoon tulleille sekä sinulle, joka olet muuten uusi seurakunnassa ja haluat tutustua ihmisiin. Seuraava Alfa-kurssi aikuisille alkaa helmikuussa 2019 Paakarlassa. (Ks. esite täällä) Tiedustelut: erja.maenpaa@evl.fi.

Keväällä 2019 järjestetään myös nuorten aikuisten Alfa. Tiedustelut: matti.hernesaho@evl.fi

 

luettelotahti Kasvuryhmät

Deeper_in_ChristAlfan jatkoksi sopii kasvuryhmä. Mikaelmessun kasvuryhmät ovat 5-10 henkilön kokoisia intiimeitä soluryhmiä, joissa voidaan jakaa luottamuksella syviä elämänkysymyksiä.

Kasvun tukena käytetään MORPH-kirjasarjaa (saatavilla sekä suomeksi että englanniksi).

Kasvuryhmät edellyttävät sitoutumista ja halua kasvaa uskossa syvemmälle. Materiaalia työstetään myös itsenäisesti yhteisten tapaamisten välillä.

Ryhmät ovat luonteensa vuoksi pääsääntöisesti suljettuja ja niihin pääsee perheiden tai Alfa-kurssin kautta.

Lisätietoja: pasi.jaakkola@evl.fi

luettelotahti Raamattukoulu

Know_the_wordTiistaisin klo 18 kokoontuu Mikaelin avoin Raamattukoulu Jumalan ravitsevan Sanan äärelle. Suosittelemme tätä lämpimästi kaikille mikaelmessulaisille. Raamattukouluilta alkaa eri teemoja käsittelevällä yhteisellä opetuksella ja jatkuu pienryhmäkeskusteluna. Raamattukoulua voit käydä niin kuin sinulle sopii. Voit osallistua yksittäisiin sinua kiinnostaviin kertoihin, muutaman viikon aihekokonaisuuksiin tai olla mukana säännöllisesti.

Huom! Mikaelin raamattukoulu on tauolla kevään 2019 ajan. Syksyksi 2019 suunnittelemme uutta starttia uudistetussa muodossa. Tiedustelut: pasi.jaakkola@evl.fi.